Oscar night- klap- Katarininih glamuroznih 9- klap- prvi put- klap- and action!

A MamaB Production predstavlja glamurozno filmsko veče i dodelu nagrada!
U svim časopisima ovo je glavna vest! "Spektakularno"- Bravo, "Događaj godine"- Teen Vogue, "Ne propustite"- El Weekly, samo su neki od natpisa sa naslovnih strana!
Zvezda večeri Katarina, po deveti put nominovana kao glavna glumica!
Prenos sa crvenog tepiha!
Domaćin i voditelj kroz ovo veče sa zvezdama, gospodin Tadija!
Obavezan dress code: haljine za dame, duge pantalone za gospodu.Na crvenom tepihu su svi zvezde i svi su nominovani u nekoj od kategorija, naravno da svi dobijaju i nagradu, ali za koju nominaciju? Dok gosti pristižu, uz koktel dobrodošlice organizovano je malo klađenje. Pravila će objasniti domaćin večeri, a najbolji prognozer dobiće dve karte za bioskop.


Spremna je i haljina za glavnu zvezdu večeri


A stigli su i Oskari i čuva ih posebno obezbeđenje da pre vremena ne bi bili pojedeni :)


Još dve karate za bioskop dodelićemo pobedniku greb-greb lutrije. Samo tri ista simbola dobijaju i samo je jedna takva kartica.


Ako pronađem slike sa ceremonije, nastavak sledi :-/
Naša najbolja glumica sačuvala je svog Oskara, doduše nije mogla da odoli malo ga je gricnula, kaže da proveri da li je od pravog zlata, šašavica moja :-)
Oskarovsko, glamurozno veče na naš način desilo se u septembru, u međuvremenu smo bili zauzeti nekim drugim događajima, pa ovaj nije dobio publicitet kakav je zaslužio, ali pričalo se i te kako...

Pronašla sam samo grupni oskarovski selfi i iz nekog šašavog  ugla uslikanu  tortu...A do pravog Oskara još nekoliko sati, pa ako planirate da gledate prenos sa nekim društvom, napravite glamuroznu pidžama žurku, budite originalni, uz pidžamu ogrnite perje, napravite brdo kokica, organizujte klađenje, glasajte za najbolji stajling i pokušajte da ostanete budni do kraja. Meni ovo poslednje retko pođe za rukom :-D

Odoh da kopam po svim uređajima u potrazi za slikama o.O

B.

Torta: Dela Bosa
Izrada Oskara: Sashas homemade cookies
Haljina: Vesna i Ana
Štampani materijal: ujkica

Comments