DUHovito

Malo sam bila lenja, priznajem, i nisam na vreme pronašla narandžastu bundevu. Rezbarenjem se uvek bavio moj tata, pa nisam sigurna kako bih to odradila sama. Nešto baš nisam bila ni raspoložena. Odlučila sam se za plan B, biće crno beli halloween, i sve će biti u znaku duhova. I kupila sam belu bundevu, donela je kući, a onda je Tadija rekao: "Pa nije baš bela!" Znači moram da je ofarbam u belo?! Dobro, ofarbaću je belom temperom, jer kad prestane da ukrašava/plaši, planiram da je pojedem :)
Onda sam htela da napravim puslice. I to je bila potpuna katastrofa. Razlile su se po tepsiji, malo je falilo da zaplačem. Neuspela smesa za puslice završila je kao beze korica u mojoj varijanti Pavlove. Puslice sam kupila. Ali nisam im oprostila, izazvaću ih ponovo prvom prilikom!
Od puslica je Tadija pravio duhove: crtao im oči čačkalicom umočenom u čokoladu. Katarina je farbala listove u belo i od njih napravila  gerlandu. Zarobili smo jednog malog duha u teglu.
Sve se svelo na dekoraciju jedne komode, "otrovni" sok od crne ribizle, negro bombone, i Ghostbusters film u našem kućnom bioskopu. Eto tako je to bilo, a sad sledi par slika...
Comments