NINJAGO Masters of Spinjitzu

Sve mi je Tadija lepo objasnio! Crveni je Kai- vatra, Jay je plavi- munja, Zane beli- led, crni je Cole- zemlja, i najnoviji zeleni Lloyd ima sve elemenete u sebi, sin Lorda Garmadona. Sensei Wu je njihov učitelj i stric zelenog nindže, a tu je i jedna devojčica, Nya, mlađa sesta crvenog nindže, u koju se zaljubio Jay, plavi nindža.... da li pratite? Ja sam se tu negde pogubila i počela da zapisujem, a sve u cilju što bolje pripreme za Tadijin 6ti rođendan.
Odavno smo imali ideju da napravimo Lego rođendan, ali nam je falilo mnogo toga što ne možemo da kupimo ovde, te smo čekali neko putovanje, da se tamo snabdemo. Ali ništa od toga, a i Tadijine su želje bile jako skromne, hteo je što običniji rođendan, tako da smo se ipak upustili u avanturu.
Ovo je napravio Tadija, kao najavu  :)


Krenulo je sve sa izborom torte, a samim tim se nametnula i tema. Nije hteo specijalne pozivnice, goste smo pozivali telefonom i pozivnicama iz igraonice Bla Bla . Pronašli smo jednu igricu koju su svi oduševljeno prihvatili i odigrali: Lego bingo. Možete besplatno odštampati sve što vam je potrebno ovde, a tu je i objašnjenje kako se igra. Obezbedili smo i nagrade za svakoga- Ninjago čokoladice. Kupila sam neke mini čokoladice, skinula omot i oblepila omotačima, koje sam kupila ovde, pa odštampala na samolepljivom papiru.Sve smo ostalo prepustili osoblju igraonice


animacija


hrana :)

Na kraju torta: oblik  Sensei Wu- spinđicu majstor, ukus "Grkinja" sa lešnikom i komadićima čokolade, mljac ( nemam reči kojima bih opisala kako to radi sjajan tim http://www.delabosa.com/)
Gosti su na kraju dobili poklončić- Ninjago lizalicu. Običnu lizalicu sam omotala krep papirom i zalepila oči, koje sam kupila ovde i odštampala na samolepljivom papiru.Dobro sam izdržala i ovo malo pripreme, (seckanje u ležećem položaju) :) E tako, sada odoh da se porađam. Držite mi palčeve!

Comments

Anonymous said…
I moj sin je opsednut nindzagom( cak smo se upisali i na nindzicu;). Super ideje, sve kreativno osmisljeno i jednostavno za izvodjenje! Hvala sto ste podelili! Vesna Stylistico
@Anonymous Hvala Vesna, sto ste svratili na blog! Vratite se ponovo jer ce uskoro biti novih postova :)