Boo!

Mi volimo praznike, bez obzira na to iz čije kulture potiču! Halloween nam je jedan od omiljenih. Ove godine nismo na vreme nabavili bundevu. Za to je obično zadužen deka. Katarina i Tadija smisle kako da se seče, deka rezbari, ubacimo sveću i to izgleda ovako:


Elem, snašli smo se i bez bundeve :) A evo kako smo se zabavljali!
Prvo smo napravili dekoraciju za prozore u dečijoj sobi:


Elemente za gerlandu možete pronaći na ovom sajtu , a ovde sam pronašla lavirinte koje sam odštampala pa smo svi rešavali:


Dopao nam se i duh od tanjira, napravili smo ga na naš način:


Još duhova, za drugare i profesorku iz škole engleskog jezika - duhovi od lizalica:Bila je u planu i veštica, ali smo žurili da navalimo na pitu od bundeve i lešnika i na mafine od narandže, mljac mljac! Recept za mafine sam pronašla na coolinariki, Buba86 ga je objavila baš kao da je znala šta tražim! Ja sam dodala odozgo puding od narandže i paukove od čokolade, i tanananaaa:


Recept za mafine ćete pronaći ako kliknete ovde. Morate probati, tako su fini i sočni, a kuća je divno zamirisala dok su se pekli!
Ostalo je malo pudinga, sipala sam ga u činije, prekrila šlagom i dobila još jednu poslasticu, a Katarina mi je pozajmila lutku za fotografisanje ;)

Tako nas je sve ovo zagrejalo za Novu godinu i Božić. Jedva čekamo! Počinjemo da smišljamo od  ovog trenutka!
Za kraj jedna straAaAaAašna pesma iz Muppet Show-a ;)


Mah, mah, do sledećeg posta!

Comments

Anonymous said…
Hvala ti od <3 za brobu mojih maffina <3 pozdrav-buba86