Lalaloopsy putuje....


Lalaloopsy putuje po Evropi....prvo je svratila u Veneciju....


Zatim u Veliku Britaniju, grad Bath.


Sledeća stanica Holandija, selo Orvelte.


Belgija je odmah tu u komšiluku, evo slika iz Brisela....Pa onda Pariz, olala :)I Danska, Kopenhagen za kraj.


Ustvari, nismo se makli iz Brisela! Sve vreme smo u parku Mini Evropa. Katarina je sve smislila :) Slikala je mobilnim telefonom svoju lutku, pored minijatura raznih znamenitosti, koje su zemlje Evropske unije poklonile ovom parku. Bio je vreo dan, ali smo se odlično proveli. A i park nije mali, obilazak je baš potrajao, kroz najinteresantnije zemlje smo prošli i više puta. Predstavljeno je 80 gradova i 350 građevina. Pri prolasku kroz svaku zemlju čuje se odgovarajuća himna, a parkić je i interaktivan, pa u Italiji možete osetiti simulaciju erupcije Vezuva, osetiti atmosferu koride u Španiji, juriti za lopovom koji krade sliku iz Luvra, videti rušenje Berlinskog zida i još mnogo toga. Obavezno posetite ako ste u prilici.

A sada malo slika iza scene, tj. kako su ove fotografije nastale :)

Malo doterivanje pred slikanje :)

Pomaže i Tadija, traži u katalogu gde se nalazimo...


Smejali smo se dok smo nameštale lutku, jer glava je prilično teška, pa treba napraviti ravnotežu, ali smo zato i mi postali atrakcija u parku, posetioci su zastajali da vide šta radimo, smejali se sa nama, neki nas i slikali u akciji :)


Do sledećeg "projekta" mah, mah svima  :*

Comments

Lejla said…
Hahahhahaha...bgm ona se baš naputovala :P
Sjajna ideja sa tim parkom :D
Svaka čast onome ko je to smislio :P
Dragana said…
mnooogo slatko, a poverovala sam vam, jer moja drugarica ima koalu dave-a koji je stvarno proputao ceo svet :) ima cak i svoj profil na fejsu
https://www.facebook.com/daveenelmundo